Vitorlázás

2024.01.04. 13:33

Vitorlás bálon adják át az legjobbaknak járó díjakat

A szervezők azt írták, a gálavacsora és díjátadó kiemelt célja az értékteremtés, amelynek fontos eleme a kiemelkedő egyéni és csapatteljesítményekről való megemlékezés. Itt fejezik ki köszönetüket azon sportolók számára, akik nemzetközi hírnevet szerezve Magyarországot elismert sportnemzetté tették és teszik.

A már megszokott Év vitorlázója felnőtt és ifjúsági, férfi és női kategóriákon felül különdíjakat is átadnak.

A közösség évek óta folyamatos támogatója különböző jótékonysági eseményeknek, szervezeteknek. E hagyományt a gála alkalmával is előtérbe helyezik, céljuk, hogy a hátrányos helyzetű gyermekekkel a balatoni és a Balatonon kívüli régiókban is megismertessék a vitorlázás szépségeit (Velencei-tó; Orfűi-tó; Tisza-tó; Mályi-tó, vagy akár az erdélyi tavakon).

A Vitorlás bált 2024. február 24-én, szombaton este 19.00 órától a Budapest Marriott Hotelben rendezik, ahol elegáns báli környezetben, színvonalas műsorokkal, kiállításokkal, szórakoztató programokkal, valamint jótékonysági aukcióval készülnek.

Forrás: LikeBalaton.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában