Fotók

2024.03.08. 18:02

Elkészült a nőnapi látványosság Kisgyalánban

Újabb különleges attrakció készült el sörösdobozokból Kisgyalánban.

Góz Lilla

Már több alkalommal a csodájára járhattunk a településen a különböző alkotásoknak. A nemzetközi nőnap alkalmából egy piros ruhás kalapos hölgyet készített Süle Zoltánné

– Egy festményt találtam az interneten és azt dolgoztam át, szerettem volna a nőtársaimat a négyszáz sörösdobozból készült alkotással köszönteni – mondta el Süle Zoltánné, aki a közösségi oldalon mutatta be alkotását. 

Sokan gratuláltak neki legújabb kültéri dísze kapcsán. Süle Zoltánné 2021 óta minden állami és egyházi ünnepre, különleges alkalomra különböző alkotásokkal díszíti fel a falu központját a hivatalnok. A kisgyaláni boltos mellett a helybéliek, valamint a somogyjádiak is viszik hozzá a dobozokat. 

Az eddigi legnagyobb alkotása Süsü volt, amelynek alapjához csaknem ezer sörösdobozt használt fel. Március 15-ére a tavalyi kokárda kerül ki Kisgyalán központba, de mindig ötletelsz, hogy milyen újdonsággal lepje meg a falubelieket. Gyöngyi házi fotósa, a faluban élő Fekete Géza pedig minden alkotást megörökített a fényképezőgépével.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában