Helyi közélet

2024.03.12. 17:21

Letiltotta a Fidelitas csoportot a Facebook

Megalakult a Fidelitas siófoki csoportja március 02-án, méghozzá azzal a céllal, hogy képviselje a siófokiak érdekeit és kiálljon fontos ügyek mellett.

Kovács Gábor László

Megalakult a Fidelitas siófoki csoportja március 02-án.

Felhívnák a figyelmet a környezetvédelemre, az állatvédelemre, idősek megbecsülésére és programokat szerveznének fiataloknak, áll a szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményükben. A Siófok fejlődését szolgáló ügyek, kezdeményezések támogatása mellett a nemzeti kultúránk ápolására is gondot fordítanának, megőrizve a jobboldali, konzervatív, polgári értékrendüket. Létrehoztak egy Facebook oldalt Fidelitas Siófok néven, melyet rögtön letiltott a Facebook, az általános alapelvek megsértésére hivatkozva.  

Egy poszt a közösségi oldalon. Megalakult a Fidelitas siófoki csoportja március 02-án.
Egy poszt a közösségi oldalon. Megalakult a Fidelitas siófoki csoportja március 02-án. 

Azt gondolják, hogy a felkerült posztok senkit és semmilyen szervezetet nem sértettek, a jövőben is igyekeznek megadni a tiszteletet mindenkinek, mert hisznek a vitakultúrában és a szólásszabadságban. Természetesen új Facebook oldalt indítanak, és az érdeklődést elismerésnek veszik. 

A Fidelitas Siófoki Csoportja fel szeretné hívni a figyelmet arra, hogy Európában változásra van szükség és olyan jelölteket kell támogatni, akiknek a nemzeti szuverenitás és a településen élők érdeke az első!

 

Megalakult a Fidelitas siófoki csoportja március 02-án.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában