Tündérszépek 2024

2024.03.21. 11:28

Tündérszépeink úgy tündökölnek, akár egy modell a fotókon

Elővették legszebb mosolyukat a Tündérszépek 2024-es versenyünk jelentkezői, felvették a legmegnyerőbb pózaikat a kamera előtt.

Koszorus Rita

Az első elkészült fotók tanúsága szerint megérte a sok készülődést, hiszen álomszép sminkek és csodás frizurák készültek a lányoknak a fotózásra. Azok a versenyzők, akik nem saját fotóikkal, hanem profi fotósunk képeivel kívántak részt venni a méltán népszerű szépségversenyen, hamarosan maguk is láthatják a végeredményt. Kollégánk, Muzslay Péter fotós gőzerővel dolgozik a felvételek elkészítésén. 

Az elkészült fotók tanúsága szerint bármelyikük a topmodellek nyomába léphetne, hiszen nem jelentett gondot nekik a profi pózolás, ahogy a megnyerő mosolyokat is csak úgy szórták a kamerának a lányok. 

Habár elkezdtük fotózni a jelentkezőket, még mindig nincs késő jelentkezni a Tündérszépekre! A regionális döntőre bárki jelentkezhet a tunderszepek.hu oldalon a jelentkezési lap kitöltésével egészen április 21-ig. 

Jelentkezz megújult Tündérszépek versenyünkre!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában