Szántód

2024.03.13. 11:38

Új Kajla pecsételőponttal bővült a Balaton

2024 márciusától a szántódi Mövenpick BalaLand Resort Lake Balatonhoz tartozó Mövenpick BalaLand Family Park is csatlakozik a Kajla pecsételőpontokhoz. A szállodában a látogatók a hét minden napján lepecsételhetik útleveleiket, valamint különleges kedvezmény is várja a kis kalandorokat és családjaikat.

Sonline.hu

2024 március elsejétől a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balatonhoz tartozó BalaLand Family Park a Kajla pecsételőpontok legújabb tagjává válik, ezzel bővítve a balatoni pecsétpontok széles és színes sorát. A „Nyolcvan nap alatt a Föld körül Willy Foggal” című spanyol-japán animációs sorozat tematikája köré épülő családi park mesés szórakozással várja kis vendégeit. A pecsételőpont a hét minden napján 10 és 18 óra között működik, elérhetőségei pedig már a Kajla program honlapján is megtalálhatóak. 

A csatlakozás apropóján a BalaLand Family Park 10%-os belépőjegy kedvezménnyel várja a családokat, akik felmutatják Kajla Útlevelüket. A kedvezményt egészen június közepéig érvényesíthetik a látogatók, akik az új pecsét mellett felejthetetlen élményekkel is gazdagodhatnak. 

– Nagyon izgalmas pillanat ez a BalaLand és a Family Park életében, régi célunk vált valóra azzal, hogy csatlakozni tudtunk a Kajla programhoz. Családbarát szállodaként és parkként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minél több olyan kezdeményezés támogatója és résztvevője legyünk, amely a legkisebbek játékos edukációját segíti elő. Terveink szerint hosszútávon a Kajla Bicikliutak útvonalába is becsatlakozunk majd, ennek előkészítése már folyamatban van” – mondta Blaske Gergely, a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton szállodaigazgató-helyettese. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában