Tánccal a jótékonyságért

2024.04.15. 09:51

A hastánc varázslatos világába repít a Balaton Bellydance Cup Siófokon

Április 20-án Siófok ad otthont a látványos Balaton Bellydance Cupnak: verseny, gála, bázár és jótékonyság várja az érdeklődőket egy helyen.

Hajdú Marianna

Fotóillusztráció

Fotó: Sutterstock

Április 20-án a siófoki Kálmán Imre Művelődési Központ ad otthont a Balaton Bellydance Cupnak, egy egész napos eseménysorozatnak, amelynek célja, hogy a hastánc szerelmeseit és a jótékony szívű embereket közelebb hozza egymáshoz. 
A reggel 9:00 órakor kezdődő eseményen a hastánc az egész ország területéről érkező művészei vesznek részt, akik tehetségét a műfaj krémje bírálja majd el a verseny során. A nap folyamán versenyek mellett programok is színesítik az eseményeket, amelyek mellett egy különleges bazáron ismerkedhetnek meg a látogatók a keleti kultúra kincseivel.

Jótékonysággal fűszerezik a hastáncot

Este 19:00 órakor kezdődik a gálaműsor, ahol a nap fénypontjaként a Balaton Táncegyüttes, a Jeratel Hastánc Stúdió, az X-Press TSE, a Happiness TSE, a C&M Dance Studio, Stúber Gyöngyi és a Crystalia Orient&Fusion, a Luxurious Dance Show, a Luminous LED Show és kiváló szólótáncosok lépnek színpadra, bemutatva a hastánc legújabb trendjeit és örökzöld klasszikusait. Az este során kihirdetik "Az Év Hastáncosa" díj nyertesét is.

A Balaton Bellydance Cup nem csupán a hastánc és a kultúra ünnepe, hanem egy jótékonysági esemény is, amelynek teljes bevételét a Magyar Máltai Szeretetszolgálat siófoki Fogyatékkal Élők Nappali Intézménye számára ajánlják fel. A belépőjegyek kedvező áron kaphatók, lehetőséget biztosítva mindenki számára, hogy részesei legyenek ennek a különleges napnak.
Ne maradjon le erről a különleges eseményről, ahol a Balaton partján a tánc és a szeretet találkozik!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában