Válaszok

2024.04.04. 09:18

Volánbusz: hatezren töltötték ki a kérdőívet

Harsányi Miklós

A Volánbusz közel hatezer utasa osztotta meg utazási szokásait, tapasztalatait és javaslatait a társaság szolgáltatásfejlesztési felmérésen. A kitöltők között utazási utalványokat és ajándékcsomagokat sorsolnak ki. 
– A Volánbusz folyamatosan kiemelt figyelmet fordít szolgáltatásainak minél magasabb színvonalú biztosítására, beleértve az utazási komfortot és az utasbiztonságot is – tájékoztatott kedden a társaság kommunikációs igazgatósága. – A vállalat ennek érdekében számos fejlesztést hajtott végre az elmúlt években. 
A társaság honlapján március 31-ig elérhető szolgáltatásfejlesztési kérdőív segítségével a megváltozott utazási szokásokon kívül azt is szerette volna megismerni, hogy az utasok milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerint autóbusz-közlekedésben. Az online kérdőívet 5693-an töltötték ki, közöttük április 8-án utazási utalványokat és ajándékcsomagokat sorsolnak ki. A Volánbusz azt is közölte: a kérdőívek feldolgozása és a válaszok kiértékelése néhány hetet vesz igénybe. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában