A 2024-es önkormányzati választások jelöltjei ismertették programjaikat

2024.05.19. 11:46

Bemutatkoztak a polgármesterjelöltek Balatonszemesen

Péntek este a Latinovits Zoltán Művelődési Ház színháztermében tartottak lakossági fórumot, ahol a 2024-es önkormányzati választás polgármester-jelöltjei ismertették programjaikat.

Sonline.hu

Lakossági fórum keretében ismertették programjaikat Balatonszemes polgármesterjelöltjei

Forrás: Hajdú Marianna/Somogyi Hírlap

Elsőként Márton Béla János, független jelölt mutatkozott be, aki elmondta, hogy 40 éve él Balatonszemesen, és szoros kapcsolatot ápol a helyiekkel. Programjának középpontjában a fiatalok helyben tartása és támogatása áll, amelyet az önkormányzat segítségével kíván megvalósítani. Ezek mellett fontosnak tartja a közösségi élet fellendítését.

Iváncsics Zsolt, a FIDESZ-KDNP jelöltje, az átlátható és elszámolható önkormányzati gazdálkodást hangsúlyozta. Kiemelte, hogy célja a beruházások felügyelete és az infrastruktúra fejlesztése. Tervei között szerepel a parkolási gondok megoldása és a helyi sportélet fellendítése.

Havasy Tamás független jelöltként indul, és különleges ígéretet tett: képviselői díját jótékony célokra ajánlja fel, ha polgármesterré választják. Programjában a helyi közösségek támogatása és a szociális háló erősítése szerepel.

Az eseményen Nobilis Márton, élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár is jelen volt. Mórocz Viktor, szintén független jelölt és jelenlegi alpolgármester, nem jelent meg a fórumon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában