Helyi közélet

2024.05.26. 07:12

Mit lehet grillezni egy forrólevegős sütővel?

Sonline.hu

A forrólevegős sütők egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek idehaza.Ez többek között annak is köszönhető, hogy nem igényelnek előmelegítést és jóval gyorsabb eredményt produkálnak. A Sencor újdonsága grillsütőként is használható, így a felhasználók az év mindennapján hódolhatnak a BBQ-élményeknek – hangsúlyozta Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője.

A hat előre beállított sütőprogramnak köszönhetően egy gombnyomásra készíthetők el a főétkezésekre szánt fogások. A Roast beállítás a halfélék és különféle kolbászok, a Bake a szendvicsek és paninik, a Beef pedig a marhasteakek sütését szolgálja. Emellett a készülék az élelmiszerek állandó hőmérsékleten történő szárítására, vagy aszalására (Dehydrator), valamint hasábburgonya (Fries) készítésére is alkalmas. De válaszható rajta egy általános program is a forrólevegős olajsütéshez (Air Fryer).

A programok – az aszalást leszámítva – alapból 12-30 perces sütési időintervallumokkal rendelkeznek, de szükség esetén ettől eltérő sütési idők is megadhatók. „1660 wattos teljesítményének köszönhetően rendkívül gyorsan megsülhet benne egy ebédhez, vagy vacsorához való fogás. Az elkészült ételek pedig kellemesen ropogós, karakteres ízvilággal fognak rendelkezni” – jegyezte meg a szakember.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában