Program

2024.05.16. 06:33

Omega slágerek a jótékonysági koncerten

Marosi Gábor

Fotó: MW

Szekeres Tamás gitárművész, az Omega együttes tiszteletbeli tagja lép fel május 17-én, pénteken este 18 órakor a kaposvári református templom jótékonysági koncertjén. A zenész szakrális térbe illő dalokkal kedveskedik a közönségnek, illetve hét ismert Omega slágert, köztük a Babylont és a Gyöngyhajú lányt is előadja. Az Omega művekbe a kaposvári Református Kórust is bevonja a művész.

Petró László lelkipásztor elmondta, egyedülálló produkciót láthatnak és hallhatnak az érdeklődök. Az Omega daloknak különleges hangzása lesz gitárkísérettel és azzal, hogy a kórus énekével szólalnak majd meg. – Nagy az érdeklődés a koncert iránt, de vannak még szabad helyek – hangsúlyozta Petró László. – Belépőjegyet elővételben a KeresztezŐ Református Könyvesház és Kávézóban, illetve a koncert előtt a helyszínen is lehet vásárolni. A jótékonysági koncert bevételéből az iskolánk működését szeretnénk támogatni. Több komolyabb beruházást is el kell majd végezni a jövőben, az egyik legfontosabb a lábazat felújítása – tette hozzá a lelkipásztor. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában