Támogatás

2024.05.03. 09:04

Profi csapat segít a felkészülésben

Koszorus Rita

 Habár mindenki nagy izgalommal érkezik a Tündérszépek 2024. versenyünk fotózására, mire a kamera elé kerülnek a lányok minden aggodalmuk elszáll. Profi szépségteam készíti fel ugyanis a lányokat a Tündérszépek fotózására, hogy a legszebb arcukat mutathassák a versenyfotókon. 
Már hetek óta készülnek a csodásabbnál csodásabb képek a lányokról, s a szakemberek fáradhatatlanul szépítik az egyébként is ragyogó formában lévő versenyzőket a fotózásokra. – Majdnem mindenki ránk bízza, hogy milyen legyen a frizurája – mondta kérdésünkre Karsai Andrea kaposvári fodrász. – Így szabadjára engedhetem a fantáziámat. 
Mint mondta, aki határozott elképzeléssel érkezik a fotózásra, az általában a manapság divatos trendeket szereti. – A merev, befésült frizura nem divat, sokkal inkább a laza hullámokat kedvelik a versenyzők – tette hozzá Andrea. 
– Ha megkérdezem, mit szeretnének, többnyire hagyják, hogy én döntsek, egy-két lány volt csupán, aki kész tervvel jött a fotózásra, de olyan is volt, akit sminkelni sem kellett – mondta Lőczi Leila kaposvári kozmetikus. – Az elején általában izgulnak, de próbáljuk oldani a feszültséget és beszélgetünk a sminkelés közben – tette hozzá. 
A Tündérszépek 2024. jelentkezését a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk! A versenyre még lehet jelentkezni, egészen május 12-én éjfélig. Somogyból az elmúlt másfél hét során már több lányt is bemutattunk, május végéig még legalább tucatnyi szépséget szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani. Jelentkezni a www.tunderszepek.hu oldalunkon lehet. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában