ÁFÉSZ Nyugdíjas Klub

2024.05.24. 16:49

Sportnapon mozogtak a nagyatádi nyugdíjasok

Mozdulj nyugdíjas! Sportnap néven hirdették meg a versenyt a nagyatádi nyugdíjas klubok részére.

Györke József

Fotó: Györke József

Táncos bemelegítő torna után kezdődött a verseny, melyen nyolc, egyenként öt-öt fős csapat versengett egymással. Amíg főtt a babgulyás, addig szellemi totót töltöttek ki a város történetéből a résztvevők, akiket többen elkísértek egy rendezvényre, melyen így közel hetvenen vettek részt.  

Nyugdíjas sportnap Nagyatádon
Fotó: Györke József

Tréfás táncverseny is tartottak: akinél megállt a zene, annak egy sporttáskából - ami nála maradt - ki kellett vennie egy zsákot, majd az abban lévő ruhaneműt magára öltenie, amikor pedig már mindenki ruhában volt, egy lakodalmas menet alakult ki. 
Az összejövetelen az EFI egészségügyi állapotfelmérő méréseket végzett. 

Nyugdíjas sportnap Nagyatádon
Fotó: Györke József

A verseny első helyén holtverseny alakult ki a Bajtársi Egyesület és a Cérnagyáriak közt. Harmadik lett az Obsitos csapat. Valamennyien ajándékcsomagot és emléklapot kaptak. Többen – köztük Nagyatád város polgármestere is – gratulált Balatincz Lászlónénak, az ÁFÉSZ Klub elnökének és lelkes csapatának a szervezésért és a verseny lebonyolításáért. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában