Év Informatika tanára

2024.05.23. 15:28

Vajon ki lesz a 2024-es év informatika tanára?

kár több informatika tanár is csatlakozhat egyazon tanintézményből, így növelve annak esélyét, hogy az adott iskola több eszközt kaphasson. A részvételi űrlap kitöltésénél lehetőség van további informatika tanárok ajánlására is, akiket a Program szervezőiként felkérünk a részvételre.

Sonline.hu

Fotó: Lang Robert Kaposvar

A tavalyi évben meghirdetett Év Informatika tanára Somogyban 2023 díj folytatásaként az új kiírás számos tekintetben vonzóbb lehetőség lesz az informatika tanárok számára. A Precognox Kft. célja, hogy minimum 10 millió forint értékben gazdagodhassanak az iskolák oktatást segítő informatikai eszközökkel. Ez azt jelenti, hogy akár 20 jelentkező tanár is közel 500.000.- Ft értékben fejlesztheti az iskolája eszközparkját. Idén nagyobb támogatás, több nyeremény és jobb esélyek várják a jelentkezőket.

Jelentkezési határidő: 2024. 06. 15. 

Mindenki kapott nyereményt az Év Informatika Tanára Programban.

A projektben az alábbi nyereményeket lehet megszerezni

Az első helyezett, aki így a 2024/25-ös Év informatika tanára Somogyban díj tulajdonosa lesz, bruttó 300.000 forintos pénzjutalomban részesül, és – terveink szerint – további 9 tanárral együtt iskolája számára pedig az informatika oktatásban felhasználható eszközöket nyer 500.000 forint értékben, mondta el kérdésünkre Jóföldi Endre, a Precognox Kft. ügyvezetője. 
A jelentkezések szakmai elbírálására a nyári tanítási szünet elején fog sor kerülni. Az ügyvezető még azt is elmondta, hogy a programban sikerrel résztvevő tanárok értesítése és az iskolai nyeremények beszerzése augusztusig lezajlik annak érdekében, hogy a 2024/25-ös tanévben már új informatikai eszközökkel kezdődhessen meg az oktatás.

Fotó: Lang Robert 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában