Szieber András legszebbként főzte meg a zsűrit

2024.07.10. 07:12

Győztek az Angyalok

Összesen tizenhét csapat küzdött az első helyért a potonyi Gasztronómiai Fesztiválon a szabadidős parkban a múlt hétvégén.

Gamos Adrienne

Fotó: Gamos Adrienne

Az értékelésnél első díjat kaptak a községből elszármazott Sévóné Havasi Mária vezette Barcsi Angyalok, akik ízletes finomságot, körmös csülökpörköltet készítettek. A versengésben a kastélyosdombói horvát önkormányzat csapata lett a második, míg a harmadik helyen a felsőszentmártoni Zrinski Veterani csapata végzett. 

A csülöknek nem volt párja

Szintén a baranyai településre került a „Drávamente legszebb szakácsa cím”, a megtisztelő díjat Szieber András nyerte el. 
Az éjszakai labdarúgótornára kilenc együttes nevezett, jöttek még a horvátországi Rusaniból is. A pályán a kastélyosdombói Kastélykert volt a legjobb, megelőzve a lakócsaiakat és a darányiakat. A hagyományos rendezvényre kilátogatóknak a Misija tamburazenekar szolgáltatta a muzsikát. A jókedvet csak fokozták a résztvevők, mikor kört formálva, kéz a kézben járták a kólót a tánctérré vált füves területen.
 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában