Siófok

2017.12.15. 19:20

Nemzeti ügy valósult meg a nemzeti konzultációval

Witzmann Mihály szerint az igazi harc most kezdődik, hiszen a brüsszeli bürokraták egyre vehemensebben próbálják elérni a Soros-terv végrehajtását.

K. T.

Pártokon átívelő nemzeti ügy valósult meg az eddigi legsikeresebb nemzeti konzultációval. Ez erőt adhat Magyarország kormányának, hogy a magyar emberek érdekei és biztonsága mellett kiálljon Brüsszelben – fogalmazott Witzmann Mihály, Siófok térségének országgyűlési képviselője pénteki sajtótájékoztatóján, amelyen megköszönte a választókörzetében élők elhivatottságát, amit az eddigi legsikeresebb nemzeti konzultáció során tanúsítottak.

Witzmann Mihály kitért arra, hogy az elmúlt időszakban három fórumot tartottak a Soros-terv témájában Siófokon és Tabon. Ezeken közel nyolcszázan vettek részt, de a közterületi standolásaik alkalmával is kiemelt érdeklődést tapasztaltak.

Witzmann Mihály elmondta: a magyarok elsöprő többsége nemet mond a Soros-tervre. Egyúttal arra hívta fel a figyelmet, hogy az igazi harc most kezdődik, hiszen a brüsszeli bürokraták egyre vehemensebben próbálják elérni a terv végrehajtását. Kiemelte: azzal, hogy Soros György a Dunántúlon is bevándorlás-szervező irodákat kíván nyitni, a veszély vidéken is kézzel foghatóan megjelent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában