videó

2018.12.02. 19:45

Szeretettel teltek meg a tasakok Csiky gálaműsorán

Jótékonysági gálaesttel adott a kaposvári Csiky Gergely Színház. A hagyományokhoz híven a Compass Egyesülettel indították el idén is adománygyűjtő akciójukat.Tartós élelmiszereket továbbá jó állapotú játékokat várnak az adakozóktól december 16-áig.

Góz Lilla

– A hátrányos helyzetű családoknak meghitté szeretnénk tenni az ünnepeket a társulattal és a város népével – mondta el Sarkadi Kiss János. A kétórás gálaműsort összeállító színművész elmondta: a teátrum tagjai egy emberként álltak a kezdeményezés mellé már második éve. Van, aki verssel, dallal vagy éppen abszurd jelenettel készült.

– Nagy öröm számunkra, hogy jótékonysági akciónk országossá nőtte ki magát, számos pontról csatlakoztak előadóművészeti szervezetek és az Élmény élménnyel szlogent magukénak érzik – mondta el Fülöp Péter. A Csiky teátrum igazgatója hozzátette: a kedvezményes kétszáz forintos jegyért azt kérik, hogy az ajándéktasakokat töltsék meg tartós élelmiszerrel és játékokkal.

– Plüss figurákat és társasjátékot tettem a csomagba, remélem örülni fog neki az, aki kapja – mondta el az egyik adományozó Kerényi Balázs.

Az adományokat december 16-áig a színház jegyirodájára és a Compass Egyesület gyűjtőpontjaira várják. Az ajándékokat karácsony előtt juttatják el a nehéz sorsú, hátrányos helyzetű gyermekeknek és a rászoruló családoknak.Továbbá az adományozók színházjegyet is vásárolhatnak a gyerekeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában