Programajánló

2019.01.24. 20:36

Túra, koncert és gyerekprogram is lesz a hétvégén

A hétvégén többféle gyerekprogram, túra és koncert is várja az érdeklődőket Somogy megyében.

Január 26. szombat

Tíz órától Máj Péter családi programján a Somogyi betyárválasztás rejtelmeibe pillanthatnak be az érdeklődők a Rippl Rónai Múzeum Kölyök múzeumában Kaposváron.

A Zselic turistája túrán a Húsvét forráshoz sétálhatnak el a túrázni vágyók. Találkozó 8 óra 35 perckor lesz a 14-es helyi járat indulási helyén Kaposváron. A táv 6,1 kilométer.

Az erdei vadakat etethetik meg a résztvevők a kaszói kisvasúton délelőtt tíz órától.

Ha valaki koncertre menne, este kilenckor Kalapács koncert lesz a HangÁrban, az Angus Music Clubban pedig a Vagner zenél majd Kaposváron.

Január 27. vasárnap

A Zselici Csillagparkban gyerekprogram várja a lurkókat 9.15-től. A gyerekek a planetáriumban a téli égbolt csillagképeivel és a most látható bolygókkal ismerkedhetnek meg. Utána kézműves foglalkozáson apró ajándékokat, díszeket készítenek – és közben a téli erdőről beszélgetnek.

Az Igali Gyógyfürdőben szauna programokon vehetnek részt a fürdőzők délután kettőtől.

Jutában filmklubot szerveznek a könyvtárban, ahol délután kettőtől az Elveszett jelentés című filmet láthatja a közönség.

Délelőtt tíz órától családi matinéra várják a gyerkőcöket a Bábszíntérbe Kaposváron, a bábelőadás címe Repülési lecke kezdőknek.

Siófokon immáron másodszor rendezik meg a Toros Partit a hétvégén, ahol szombaton és vasárnap is busók, jelmezes futam és asszonyfarsang is lesz.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában