Minden napra Balaton

2021.08.16. 15:57

Léleknek és testnek is lesz táplálék a Boglári Szüreten

Már csak két nap és kezdődik a 44-ik boglári szüreti fesztivál. Megmutatjuk, hogy a jó zenén kívül, még miért érdemes ellátogatni a négy napos rendezvényre, ahol idén is sok izgalmas program és minden eddiginél nagyobb tűzijáték várja a látogatókat.

Sonline

Igaz nem sokára vége a nyárnak, de Balatonboglár hagyományos és emblematikus eseménye tökéletes alkalom lehet arra, hogy egyet még utoljára szabadon bulizz. A rendezvény szervezői ráadásul tájékoztattak, hogy védettségi igazolvány nélkül látogatható a Bor, buli, Balaton nevet viselő fesztivál.

A négy nap alatt 22 borvidék mutatkozik be a Platán strandon és 80 ezer négyzetméteren, több mint 100 produkciót tekinthet meg a közönség. A legnagyobb nevek látogatnak el Balatonboglárra a magyar zenei világból.

Egy falat India a Balatonnál

Azonban a boglári szüreti fesztivál nem csak a zenéről szól, hiszen igazi családi programként ugyanúgy várja a kulináris élményre vágyó vendégeket is, mint a vájtfülűeket. Sőt, egy csipet Indiát is elhoznak a szervezők Balatonboglárra, hiszen megnyitja kapuit az indiai-udvar. Itt miközben a távol-keleti ország ízeivel köthetünk – várhatóan tartós – kapcsolatot, a színpadon India művészei vezetnek be az ország sokszínű kultúrájába. Élőzene és hamisítatlan indiai tánc előadások is várják az érdeklődőket.

Ilyen finomságokat is kóstolhattok Bogláron!

A művészeti élményeknek itt még nincs végük, mivel augusztus 20-án este mutatják be az Abigél levelei című táncszínházi előadás az Indiai-udvar színpadán. A Kézér Ballée által bemutatásra kerülő táncszínházi előadás, ma is időszerű kérdésre hívja fel a publikum figyelmét. Az előadás bemutatója a Köszönjük Magyarország nyertes pályázati programjaként valósulhat meg az ország születésnapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában