Közönségtalálkozó

2023.02.09. 14:03

Kaczor Feri szórakoztatta a somogyiakat

Kisorsolták azokat, akik személyesen egy bensőséges vacsorán vehettek részt kedvencükkel, Kaczor Ferivel az énekessel.

Góz Lilla

Somogyi Tiborné legjobb barátnőjével, Joós Marikával lett a befutó a somogyvári önkormányzat nyereményjátékán. Balázs József ötletgazda elmondta: a művészeknek sokszor nincs idejük a koncertek után találkozni rajongóikkal, ezért szerették volna ennek a lehetőségét egy ilyen különleges alkalommal megteremteni.  

A balatonlellei Vitorlás étteremben találkozott a kisorsolt nyertes és kísérője Kaczor Ferivel szerda este, aki ajándék CD lemezzel lepte meg rajongóit és utána közösen megvacsoráztak . Természetesen dalra is fakadt, sokan táncoltak muzsikáira. A környékbeli településekről összesen hetvenhat vendég érkezett, hogy részt vegyenek a különleges vacsorán. Gyurákovics László, Somogyvár polgármestere és Vargáné Balatincz Krisztina, Kelevíz polgármestere ajándék kosarakat adott át Kaczor Ferinek, aki a kötetlen beszélgetésen elmondta, hogy otthonában kiveszi a részét a házimunkában, nagyon szeret ablakot pucolni és füvet nyírni is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában