Röplabda NB I., férfiak – előzetes

2017.10.13. 20:52

Rangadót játszik a Fino Kaposvár a Pénzügyőrrel

A Bp. Pénzügyőr SE csapatát fogadja vasárnap 17 órakor a Fino Kaposvár együttese.

Fenyő Gábor

Nem sokat kell várni a Fino Kaposvár első rangadójára: a 18-szoros bajnok és ugyancsak 18-szoros Magyar Kupa-győztes somogyiak két magabiztos győzelem után – a hazai nyitányon a Debrecent, utána pedig idegenben a Dunaferrt verték 3–0-ra – vasárnap 17 órakor azt a Bp. Pénzügyőr SE-t fogadja, amely az előző szezonban a bajnoki sorozatban és a kupában is ezüstérmet szerzett.

A Weczera Csaba, Torma Péter edződuó vezette fővárosi társulat négy válogatott játékost is a soraiban tudhat Bagics Balázs (28), Szalai Szabolcs (20), Rása Alex (14) és Kecskeméti Péter (3) személyében. Bár a rutinos Tóth András elköszönt tőlük, többen is érkeztek. A már előbb említett, korábban Kaposváron is játszott Rása Alex Szolnokról költözött át, a feladó Tóth Andrást Kecskeméti Péter és Török Patrik helyettesíti, új játékos a korábban Dágról ismert Jánossy Bálint is, a liberó poszt pedig az amerikai Ryan Moonogiané.

A Demeter György irányította Fino Kaposvár Németországban hangolt, ahol a Bühl és a Rottenburg csapatától is – előbbi egyletet Molnár Dávid, utóbbit pedig Németh Ferenc erősíti – 3–0-ra kikaptak. A házigazda Bühl csapata ellen egy edzőmérkőzés keretében is pályára léptek, ahol szintén 3–0 lett a végeredmény. Túl sok sikerélményben tehát nem volt részük – ráadásul többen is összeszedtek kisebb sérülést –, ám a német turnénál sokkal fontosabb a vasárnapi rangadó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában