új játékos

2017.11.27. 16:24

Az Albától érkezik az új kaposvári kosaras

Új játékossal bővült a Kaposvári KK kerete, miután Tóth Péter a megyeszékhelyre igazolt. A volt fehérvári játékos a több játéklehetőség miatt döntött a csapatváltás mellett.

Sonline

A 29 éves irányító márciusban térdsérülést szenvedett Szolnokon. A műtét, majd hosszú, de sikeres rehabilitáció után, több mint egy hónapja teljes értékű edzésmunkát végez. Hétfőn este már Kaposváron jelentkezik edzésre.

Tóth Péter így nyilatkozott az Alba Fehérvár hivatalos oldalán: – Az utóbbi két szezonban két, súlyos sérülést is szenvedtem, emiatt egyik idényem sem volt olyan, amilyet szerettem volna. A váltás mellett döntöttem a családdal, a Kaposvár a nyáron már keresett, sérülten is leigazoltak volna. Akkor még nemet mondtam, mert bíztam abban, hogy vissza tudom verekedni magam az Alba együttesébe, pályára kerülhetek. Erre most nem látok esélyt, ezért a váltás mellett döntöttem, meggyőződésem, jól határoztam. A Kaposvár erős csapat, az is volt mindig, örülök, hogy számítanak rám, bízom abban, hogy minél előbb visszanyerem a korábbi formámat, az együttes segítségére leszek. Úgy gondolom, jó formában vagyok, és ezt tudom is bizonyítani. Köszönöm a fehérvári szurkolók szeretetét, támogatását!

Simon Balázs egykori kaposvári közönségkedvenc, az Alba Fehérvár csapatának jelenlegi ügyvezető igazgatója elmondta: – Tóth Péter szerződését hétfőn délután, közös megegyezéssel felbontottuk. Az elmúlt négy évben segítette csapatunkat, súlyos sérülései után mindent segítséget megadtunk neki, hogy százszázalékos állapotban térjen vissza. Ő kérte, hogy távozhasson, mert úgy ítélte meg, nálunk nem jut szerephez, a pályafutása szempontjából a Kaposvárra szerződés a legjobb döntés. Nem gördítettünk akadályt a távozása elé. Köszönjük az itt töltött éveket, szép sikereket értünk el közösen. Sok sikert kívánunk további pályafutásához!

Monok Tibor, a Kaposvári KK ügyvezetője kérdésünkre elmondta, hogy türelemmel lesz a csapat az új igazolás iránt, hiszen nyolc hónapja nem játszott mérkőzésen, először a megfelelő meccsrutin visszaszerzése lesz a cél.

– Régóta szerettük volna leigazolni Tóth Pétert, tehetségesnek tartjuk, száz százalékos állapotban kétség sem férhet hozzá, hogy erősíteni tudja csapatunkat – tette hozzá Monok Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában