Helyi sport

2017.11.22. 17:02

Kammerer Zoltán fogadta a kaposvári sportolókat

Közel ezerkettőszáz előnevezés érkezett az idei Nagy-Hideg-hegy futásra, s több mint ezer induló vágott neki a Börzsöny harmadik legmagasabb pontjára (864 m) vezető hétkilométeres távnak.

Klein Péter

A hagyományos őszi eseményre az ország minden pontjáról érkeztek a kajakosok és a kenusok. A viadalt a férfiaknál Petró Erik, a hölgyeknél pedig Csonka Eszter Lili teljesített a leggyorsabban. A Kaposvári Vízügyi SC tizenhat fővel vett részt a versenyen, közülük Tóth Adorján végzett az élen 37 perces időeredményével. A futás előtti estén egy hatalmas meglepetés is várta a fiatal kaposvári sportolókat.

Kammerer Zoltán vacsorával fogadott bennünket – tudtuk meg Faludy Andrástól, a Kaposvári Vízügyi SC vezetőedzőjétől. – Egy kellemes estét tölthettünk el a háromszoros olimpiai bajnok otthonában. Mindenki remekül érezte magát, hatalmas élménnyel lettek gazdagabbak a fiatalok.

A háromszoros olimpiai és világbajnok kajakos Kammerer Zoltán az olimpiára való felkészülésről, s a versenyről is sokat mesélt a kaposvári sportolóknak, akiket a házában is körbevezetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában