Labdarúgó NB III. Nyugati csoport

2017.12.08. 10:49

Két védőjétől is elköszönt a Kaposvári Rákóczi FC

Két labdarúgójával is szerződést bontott a Kaposvári Rákóczi FC csapata. A somogyi zöld-fehérektől Ludánszki Bence és Bakos Bence is közös megegyezéssel távozott.

Klein Péter

A 27 éves Ludánszki Bence tavaly ősszel érkezett Kaposvárra a Debreceni VSC együttesétől. A védőként és védekező középpályásként is bevethető labdarúgó az előző szezonban oszlopos tagja volt az NB III. Nyugati csoportjában végül harmadik helyen záró Rákóczinak. Akkor húsz bajnoki és egy Magyar Kupa mérkőzésen lépett pályára. A 2017/2018-as pontvadászatban tíz bajnokin kapott lehetőséget, s a Veszprém ellen csereként beállva tette fölényessé a kaposváriak sikerét.

A belső védő Bakos Bence nyáron csatlakozott a Rákóczi együtteséhez. A 28 éves játékos NB I.-be feljutó Balmazújvárostól igazolt a somogyi megyeszékhelyre. Az őszi szezonban tíz bajnokin lépett pályára, mindannyiszor kezdőként. A III. ker. TVE elleni hazai mérkőzésen góllal vette ki részét a sikerből.

A kaposváriakkal kapcsolatos további hír, hogy a vezetőség azon dolgozik, hogy megerősítse a támadószekciót. Jelenleg több labdarúgóval is tárgyalásban áll a klub. Herczeg Erik, a Kaposvári Rákóczi FC ügyvezető-elnöke elmondta: minőségi játékossal kívánják megerősíteni a csatársort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában