Röplabda Magyar Kupa – férfiak

2017.12.14. 19:25

A Kodály iskolában fogadja a Sümeget a Fino Kaposvár

A Kodály Zoltán Központi Általános Iskola tornacsarnokában fogadja a Sümegi RE csapatát a Fino Kaposvár.

Fenyő Gábor

Mivel a Városi Sportcsarnok rendezvény miatt foglalt lesz, így a Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely fiú szakágának a „főhadiszállásán”, azaz a Kodály Zoltán Központi Általános Iskola tornacsarnokában rendezik pénteken 19 órakor a Fino Kaposvár–Sümegi RE férfi röplabda Magyar Kupa mérkőzést.

Miután a múlt héten az első sümegi találkozót a papírformának megfelelően a Demeter-egylet húzta be – némi meglepetésre a Sümegé lett a harmadik játszma –, így valójában már eldőlt, hogy a Fino Kaposvár kerül(t) be a négy közé. Az viszont elvárható a társaságtól, hogy – bármilyen felállásban is lépjenek pályára – szettveszteség nélkül rendezzék le a visszavágót pénteken este a Kodály iskolában.

Két nappal később aztán hosszú útra indul a kaposvári társaság. Vasárnap 17 órakor a Debreceni EAC otthonában szólítják pályára bajnoki mérkőzésen a Demeter György mester vezette Fino-Kaposvár egyletét, ami egyben az évzárót is jelenti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában