TEREMLABDARÚGÁS

2018.01.28. 13:53

Nagy versenyt fut az élen a Vése és az Oázis Fagyizó

 A hetedik forduló mérkőzéseit rendezték a nagybajomi ALTERNAIV Amatőr Kispályás Teremlabdarúgó Bajnokságban.

Kun Zoltán

– Elsőként a hatodik fordulóból elmaradt Segesdi Öregfiúk–Oázis Fagyizó mérkőzést pótolták a csapatok a Nagybajomi Városi Sportcsarnokban. –  Az Oázis Fagyizó csapata sportszerűen vállalta, hogy a két mérkőzést is vív a játéknapon – tájékoztatott Véber László főszervező. – Az első mérkőzésen nem kellett sokáig várni a gólra, mert az elején a fagyisok gyorsan vezetést szereztek a hosszú kihagyás után visszatérő Göncz Zsolti találatával. Nem sokkal később a Segesd is besegített egy pazar öngóllal, s ez a találat demoralizáló is volt, mert ezek után már nem volt kérdéses, hogy ki nyeri a mérkőzést. Az Oázis magabiztos játékkal hozta a találkozót. A dobogóra is felléphettek volna a Falábúak ha hozzák ezt a mérkőzést, de ez nem sikerült. Az utóbbi hetekben jól szereplő, s a góllövő cipőt is megtaláló Kolping állta útjukat. A kezdés után a Vásártér előtt adódtak lehetőségek, de ők csak a saját kapujukat tudták bevenni kétszer is. Hiába próbálkoztak a jól védekező Kolping reteszét nem tudták feltörni, s a végén még kaptak is egyet. Nem fáradtak el az első mérkőzésen az Oázis játékosai, mert a második összecsapáson is magabiztos játékkal hozták. Már az első félidőben kidomborodott a két csapat közti különbség, ami a gólokban is megmutatkozott. Megerőltetés nélkül arattak diadalt. A Feláldozhatók becsülettel végig küzdöttek, s így tovább folytatódik a dobogó felső fokáért való küzdelem.

Eredmények

A hatodik fordulóból elmaradt mérkőzésen: Segesdi öregfiúk–Oázis Fagyizó 1-9. A hetedik fordulóban: , Vásártéri Falábúak–Kolping Iskola 0–3, Oázis Fagyizó–Feláldozhatók 5–1.

A nagybajomi „ALTERNAIV” Amatőr Kispályás Teremlabdarúgó Bajnokság állása: 1. Vése (16 pont), 2. Oázis Fagyizó (16 pont), 3. Segesdi Öregfiúk (9 pont), 4. Kolping Iskola (7 pont), 5. Vásártér Falábúak (7 pont), 6. Kéklámpások (4 pont), 7. Feláldozhatók (1 pont).

A nyolcadik forduló programja (január 30., kedd) 18 óra: Vése–Segesdi Öregfiúk, 18.45 óra: Vásártér Falábúak–Oázis Fagyizó, 19.30 óra: Kéklámpások–Feláldozhatók. A Kolping Iskola együttese szabadnapos lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában