Röplabda NB II. (nők és férfiak)

2018.01.09. 17:49

Veretlen a Fino U21-es egylete

Több mérkőzés is zajlott az utolsó fordulóban, melyben röplabdacsapataink küzdöttek.

Fenyő Gábor

Röplabda NB II., Nyugat

Nők – 14. forduló:

1. MCM-Diamant RÖAK U21–Budaörsi DSE U21 3–2 (–19, 23, 21, –24, 13)

1. MCM-Diamant RÖAK U21: Kalmár V., Mészáros Zs., Hegyi, Váldi, Hock, Zsom. Csere: Rucz (liberó), Ullrich, Szöllősi, Udvarácz, Fehér, Szerecz. Edzők: Szelle Dóra, Duduka Ingrid.

A harmadik játszma után szerkezetet kellett váltania a házigazda 1. MCM-Diamant RÖAK U21-es egyletének, mert a karmester Kalmár Viktória sérülés miatt nem tudta folytatni a játékot. Az öt felvonásos mérkőzésen a házigazda fiatal kaposvári együttes jelesre vizsgázott küzdeni tudásból.

Veszprémi Egyetemi SC–RÖAK-Sport36 Kaposvár 3–2 (24, –17, –17, 22, 11)

RÖAK-Sport36 Kaposvár: Tóth E., Száraz, Bába, Szelle, Witz, Vajda. Csere: Nagy E. (liberó), Koczka, Sólyom, Csitári P. Edző: Sántosiné Oláh Edit.

A veszprémi találkozó fordulópontja a negyedik szett volt: 9–13-nál „beragadtak” a kaposváriak, a házigazdák pedig elmentek 17–13-ra, s végül ők örülhettek a két órás ütközet végén.

Röplabda NB II., Nyugat

Férfiak – 9. forduló:

Fino-Kaposvár U21–Dunaferr SE U21 3–2 (21, –19, 29, –19, 11)

Fino-Kaposvár: Szabó Bence, Kalmár Á., Bögöly, Kiss M., Kulcsár A., Illés M. Csere: Takács B. (liberó), Horváth K., Tóth M. Edző: Nagy József.

Mindkét csapat igencsak foghíjasan állt fel. A vendég dunaújvárosiaknál – az NB I.-es nagycsapatukhoz hasonlóan – hatan is hiányoztak az ukrán U18-as Európa-bajnoki selejtező miatt, míg a házigazda Fino-Kaposvár U21-es együttesének játékosai közül Szabó Barna Frigyes sérüléssel, külső szalagszakadással bajlódik, Ozsváth Andrást december utolsó napján vakbéllel műtötték, Csordás Barnabás pedig szintén az U18-as válogatottal volt érdekelt. A rangadót végül nagy csatában a házigazda kaposváriak nyerték, akik így továbbra is őrzik a veretlenségüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában