Labdarúgó NB III. Nyugati csoport

2018.05.25. 13:27

Karnyújtásnyira a bajnoki címtől a Rákóczi

Utolsó idegenbeli fellépésére készül a Kaposvári Rákóczi FC. A listavezető somogyi zöld-fehéreket a Tarr Andráshida SC stadionjában szólítják majd pályára vasárnap 17.30 órakor.

Klein Péter

R‡k—czi-Csepel

A negyedik helyen álló hazaiak az előző körben rangadót nyertek a III. kerületben, így továbbra is harcban állnak a harmadik helyért. A kaposváriak pedig a Csepel FC ellen tértek vissza a győzelmi útra, így két fordulóval a bajnokság vége előtt őrzik három pontos előnyüket.

– Szeretnénk megnyerni az utolsó idegenbeli mérkőzésünket – mondta Waltner Róbert, a Kaposvári Rákóczi FC edzője. – Felkészültünk az Andráshidából, sikerült kielemeznünk a játékukat. Remélem, a kidolgozott taktika működni fog és megszerezzük a három pontot. A játékosok igen motiváltan dolgoztak a héten, bizakodóan várom a mérkőzést.

A Zala megyeiek saját közönségük előtt nem osztogatják a pontokat az ellenfeleiknek, eddig csupán négy együttes tudott győzelemmel távozni Andráshidáról. Amennyiben ez a Rákóczinak is sikerülne – az őket üldöző FC Ajka pedig csak egy pontot szerezne a BKV Előre otthonában –, úgy a kaposváriak már a hazafelé tartó úton ünnepelhetnék a bajnoki címet.

– Szeretnénk, ha nem az utolsó fordulóra maradna a bajnoki cím sorsa, bízom benne, hogy vasárnap már el fog dőlni – tette hozzá Waltner Róbert. – Mi győzni megyünk, s ezért mindent megteszünk.

A kaposváriaknál eltiltás miatt Andorka Péter hiányzik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában