KÉZILABDA NB I./FÉRFIAK

2018.05.04. 17:55

Egerben zárja a szezont a Csurgói KK

A hétvégén Egerben zárja a szezont a Csurgói KK alakulata az élvonalbeli férfikézilabda-bajnokságban.

Huszár Hajnalka

A somogyiakat jó öt órányi utazás után egy fesztiválozni készülő Eger SBS Eszterházy SE otthonában szólítják pályára szombaton 18 órakor, ahol a hazaiak szeretnének visszavágni a decemberi csurgói vereségükért. Arról nem is beszélve, hogy méltóképpen akarnak elbúcsúzni a távozó játékosaiktól, Radoslav Antltól, Andrej Petrótól, Richard Stochltól és Igor Radejovicstól.

Az egri Érsekkertben található Kemény Ferenc Sportcsarnokban várhatóan telt házas, remek hangulatú találkozón kell(ene) helyt állnia annak a Csurgónak amely az előző fellépésein, ha nagy csatákban is, de pontokat hullajtott.

Amennyiben mindkét bajnoki pontot be tudná gyűjteni a hevesi megyeszékhelyen a Csurgói KK csapata, úgy meglenne az áhított hatodik hely, ám ehhez nehéz partner lesz a házigazda Eger, s szinte hibátlan játékkal kellene előrukkolniuk a vendég somogyiaknak. A leghűségesebb szurkolók mindenesetre Egerbe is elkísérik kedvenceiket az utolsó bajnoki találkozóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában