felkészülés

2018.07.04. 21:29

Döntetlen lett a bajnokok csatája

Solton lépett pályára a Kaposvári Rákóczi FC együttese a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE ellen. A két NB III.-as bajnok edzőmérkőzése végül döntetlen eredménnyel zárult.

Klein Péter

Kaposvári Rákóczi FC–Duna Aszfalt Tiszakécske VSE 1–1 (0–0)

Solt.

Solton, az NB III. Közép csoportját megnyerő Duna Aszfalt Tiszakécske ellen vívta második felkészülési mérkőzését a Kaposvári Rákóczi FC. A kaposváriaknál több próbázó is pályára lépett, Nagy Krisztián és Szakály Attila viszont betegség miatt nem lehetett ott az összecsapáson.

A két, NB II.-es bajnoki szezonra készülő együttes mérkőzésén a kécskeiek szereztek vezetést a második félidőben, majd Dombi Gergő révén egyenlítettek a somogyiak. A Rákóczi több helyzetet dolgozott ki az igen küzdelmes edzőmeccsen, sőt kétszer a kapufa mentette meg a góltól a tiszakécskeieket.

Kaposvári Rákóczi FC I. félidő: Pogacsics – Tratnyek, Ur, Lakatos, Hadaró – Hegedűs D., Godzsajev – Zsiga, Ivancsics, Bíró – Andorka (Herzsenyák, 30. p.). II. félidő: Slakta – Vachtler, Szabó A., Horváth A., Fodor M. – Nagy J., Csernyák – Dombi, Beliczky, Kollega K. – Herzsenyák (Rajczi, 60. p.) Vezetőedző: Waltner Róbert.

Kaposvári gólszerző: Dombi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában