TEREMLABDARÚGÁS

2019.03.03. 15:17

Nagyot lépett a Vásártér a nagybajomi bajnoki címért

A tizenegyedik forduló mérkőzéseivel folytatódott a Vasi Group teremlabdarúgó-bajnokság a nagybajomi Városi Sportcsarnokban.

Kun Zoltán

– Meglepően sokan látogattak ki, erre a fordulóra, s jól is jártak, mert izgalmas, és gólokban gazdag mérkőzéseket láthattak – nyilatkozta Véber László főszervező. – Jól tartotta magát a Feláldozhatók csapata, mert csak a félidő második felében szerezte meg a vezetést a Vése. Igaz ezután már nem volt kérdés, ki nyeri a mérkőzést. A szünetben már három góllal vezettek, amit a másodikban megfejeltek kettővel, s ismét hozták a kötelezőt.

Egy őrült mérkőzést játszott egymással a folytatásban a két csapat, amelyen az eddigi legtöbb gól született a bajnokságban. A szünetre a segesdi előnnyel ülhettek le a csapatok, majd a fordulás után záporoztak a gólok. Hol az egyik, hol a másik kapuba találtak be a csatárok. A folytatásban a Kék Lámpások kerültek kétgólos hátrányba, de ezt gyorsan sikerült csökkenteni, viszont az egyenlítés már nem jött össze nekik, s így pont nélkül zárták a fordulót. A várakozásnak megfelelően igazi derbit játszott a dobogó legmagasabb fokáért küzdő két együttes. A Falábúak kezdtek jobban, az első pár percben, több lehetőségük is volt, de nem tudták kihasználni.

A folytatásban az Oázis egy labdaszerzés után szép góllal megszerezte a vezetést, amit a szünetre meg is tartottak. A folytatásban sikerült az egyenlítés, de nem sokáig örülhettek a Falábúak, mert a kezdés után, elvesztett labdából ismét gólt kaptak. Pár perc után viszont kétszer is sikerült válaszolni, s ezzel megfordították a mérkőzést. Nagy hajrába kezdett az Oázis, akik előtt több lehetőség is adódott, de nem sikerült bevenni, a Vásártér kapuját. A vége előtt pár másodperccel is volt még lehetőségük, de sikerült kivédekezni a Falábúaknak, akik nagy lépést tettek, a bajnoki címért.

Eredmények: Feláldozhatók–Vése 0–5, Kék Lámpások–Segesdi Öregfiúk 6–7, Vásártér Falábúak–Oázis Fagyizó 3–2

A Vasi Group teremlabdarúgó-bajnokság állása: 1. Vásártér Falábúak (29 pont), 2. Oázis Fagyizó (23 pont), 3. Vése (20), 4. Segesdi Öregfiúk (12), 5. Kék Lámpások (11), 6. Feláldozhatók (0).

A következő forduló (március 5., kedd) párosítása – 18 óra: Kék Lámpások–Vásártér Falábúak. 18.45 óra: Vése–Oázis Fagyizó. 19.30 óra: Feláldozhatók–Segesdi Öregfiúk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában