labdarúgás előzetes

2019.05.10. 13:28

A bronzra hajtó Budaörs ellen Tatabányán a siófokiak

Az ötödik helyen álló, már hat veretlen meccset számláló Budaörs otthonában lép pályára a Márton Gábor edzővel szintén remek formát mutató BFC Siófok vasárnap, 17 órakor Tatabányán.

Keszthelyi Zoltán

A házigazdák mióta elköszöntek a Honvéddal szemben a Magyar Kupától nagyon beindultak; öt siker és egy döntetlen után fogadják a Siófokot és egy újabb három ponttal még a bajnoki bronzérem is elérhetővé válhatna számukra. Legutóbb a Vasas elleni döntetlennel szakad meg a győzelmi sorozatuk, a piros-kékek ráadásul kétgólos hátrányból álltak fel ellenük. A legutóbbi tíz meccsük – beleértve a Honvéd elleni párharcot – mindegyikén rúgtak gólt, huszonhármat! Ha pedig hozzátesszük, hogy a siófoki oldalon Márton edző irányításával a legutóbbi hét meccsen 13 pontot szereztek, tizennyolc rúgott góllal, akkor remek találkozót ígér ez tatabányai Grosics stadion rendezendő bajnoki!

A kék-sárgák számára is akad azért tét, hisz ebben az utolsó két fordulóban még egy-két helyet előrébb tudnának lépni a tabellán, amire az elmúlt fordulókban látott teljesítményüket, illetve a Medgyes, Horváth Péter, Szakály trió gól érzékenységét látva minden esély meg is van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában