Labdarúgó NB I. - edzőmeccs

2019.07.02. 21:51

Csiki Norbert duplázott a Lendva ellen

A szlovéniai másodosztályban érdekelt NK Nafta Lendava ellen vívta második nyári felkészülési mérkőzését az OTP Bank Liga NB I. küzdelemsorozatára készülő Kaposvári Rákóczi FC. Az edzőmérkőzés végül a lendvaiak sikerét hozta.

Klein Péter

Az első félidő hajrájában a hazai együttes kétgólos fórra tudott szert tenni, hiszen előbb egy eladott labda után talált a kapuba Alen Ploj, aki pár perc múlva duplázni tudott. A második játékrész elején Jaka Bizjak növelte háromra a hazaiak előnyét. A kaposváriak azonban nem adták fel, s a próbajátékon lévő Csiki Norbert duplájával szépíteni tudtak.

Csiki Norbert legutóbb a másodosztályú Budaörs játékosa volt, ahol 23 mérkőzésen lépett pályára, melyeken nyolcszor volt eredményes. A 28 éves játékos az előző szezon végén szerződést bontott a fővárosi klubbal, így szabadon igazolható.

 

NK Nafta Lendava–Kaposvári Rákóczi FC 3–2 (2–0)

Lendva, Szlovénia.

Kaposvári Rákóczi FC I. félidő: Pogacsics – Vachtler, Ur, Hegedűs D., Hadaró – Szakály A., Nagy T. – Nagy R., Nagy K., Bíró D. – Ádám M. II. félidő: Bonnyai – Tratnyek, Szabó A., Lakatos G., Fodor M. – Godzsajev-Telmán, Tóth G. – Kalin, Beliczky, Andrej – Csiki N. Vezetőedző: Waltner Róbert.

Gólszerzők: Ploj 2, Bizjak, illetve Csiki N. 2.

 

A Kaposvári Rákóczi FC a következő felkészülési mérkőzését pénteken 18 órai kezdettel vívja az orosz első osztályú FK Ural ellen a szlovénai Barkócon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában