Helyi sport

2019.11.01. 14:34

Bőzsöny János irányítja újra a Balatonlelle együttesét

Új vezetőedzővel folytatja szereplését a harmadosztályban a Greenplan Balatonlelle SE együttese.

Klein Péter

A balatoniakhoz ugyanis visszatért Bőzsöny János, aki az előző szezonban bajnoki címet szerezett a csapattal az Adama Somogy megye első osztályban. A nyáron Kenéz Szabolcs vette át a szakmai munka irányítását, akivel egy győzelmet és három döntetlen ért el az együttes tizenkét forduló alatt. A tréner a legutóbbi játéknapon elszenvedett vereség után lemondott.

– A hét elején kerestek meg a balatonlellei vezetők, miután Kenéz Szabolcs leköszönt – mondta Bőzsöny János, a Greenplan Balatonlelle SE vezetőedzője. – Eddig is szinte minden mérkőzésen ott voltam, drukkoltam a csapatnak, ezután pedig megpróbálok segíteni abban, hogy bent maradjon a harmadosztályban.

Bözsőny Jánosnak első körben a VLS Veszprém ellen kell felkészítenie régi-új csapatát. Ami nem lesz egyszerű abból a szempontból, hogy a vasárnap 13.30 órakor kezdődő találkozót a balatoniak csapatkapitányra, Hegedűs Gyula kénytelen kihagyni. A védőt a Hévíz elleni találkozón állította ki a játékvezető. Klein Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában