röplabda

2020.02.17. 12:11

Két tévés meccset is játszik a Diamant

Kétszer is képernyőre kerülnek a kaposvári röplabdás hölgyek: a bajnoki címvédő és újdonsült Magyar Kupa-győztes Vasas Óbuda elleni február 27-ei hazai rangadó után az 1. MCM-Diamant Kaposvár újabb mérkőzését tűzi műsorára az M4 Sport televíziós csatorna.

Molnár Gábor

A női röplabda Extraliga meglepetésegyüttese az alapszakasz legutolsó összecsapását Nyíregyházán vívja majd meg, és az eredetileg március 28-ra tervezett meccset a két fél – a közvetítés miatt – március 27-én, pénteken 18 órától vívja meg a szabolcsi megyeszékhelyen. A játékosok és a szakmai stáb reményei szerint nagy tétje lesz az utolsó összecsapásnak.

A Fatum és a Diamant ebben a kiírásban nagy versenyt fut egymással, jelenleg a szabadkai mester, Sasa Nedeljkovic együttese vezeti a pontvadászatot három pont fórral, igaz, a nyíregyháziak eggyel kevesebb mérkőzést játszottak. A Diamantra a következő fordulóban is nagy rangadó vár: vasárnap 17 órakor a Békéscabai RSE otthonában szólítják majd pályára a kaposvári lányokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában