labdarúgás

2021.05.16. 21:01

Hatot számoltak a Nagyatádra

Hatgólos vereséget szenvedett a Nagyatádi FC a ZTE FC II. ellen a labdarúgó az NB III. Nyugati csoport 36. fordulójában.

Klein Péter

Az élvonalbeli labdarúgókkal megtűzdelt ZTE FC II. csapata lépett pályára vasárnap a nagyatádi Mudin Imre Sportcentrumban. A somogyiak próbálták felvenni a versenyt a sokkal erősebb zalaiakkal szemben, de már a hetedik percben kijött a két csapat közti különbség, amikor is Papp László talált a kapuba. A nagyatádiak a folytatásban próbáltak egyenrangú felek lenni, de a játékrész végén Zimonyi Dávid góljával kettőre nőtt a különbség. A szünetben cserekkel próbálta felrázni csapatát Papp Zoltán, azonban a zalaiak gyorsan döntésre akarták vinni a dolgot, s végül a vendégek akarata érvényesült. A második félidő elején egy büntetővel növelte tovább előnyét a ZTE II., majd Zimonyi Dávid és Kun Bertalan is betalált, a hajrá előtt pedig a csereként pályára lépő Abért Márk állította be a fölényes végeredményt.

– Teljesen reális eredmény született – értékelte tömören a mérkőzést Papp Zoltán, a Nagyatádi FC vezetőedzője.

Nagyatádi FC–ZTE FC II. 0–6 (0–2)

Nagyatád, néző. V.: Gáspár (Gyürüsi, Pekoli).

Nagyatádi FC: Vekkeli – Kovács K. (Fazekas Á., 57. p.), Horváth F., Sághy – Szántó (Basics, a szünetben), Palkovics (Csikós, 73. p.), Koósz, Horváth P. – Galamb (Kollár, a szünetben), Nikolic, Jerkovic (Grabarics, a szünetben). Vezetőedző: Papp Zoltán.

ZTE FC II.: Köcse – Sebestyén, Kovács B. (Őr, 66. p.), Hegedűs O. (Simon B., 73. p.), Szökrönyös (Abért, 66. p.), Németh Erik, Kun B., Zimonyi (Fehér B., 73. p.), Szalay (Németh D., 66. p.), Papp L., Czuczi. Vezetőedző: Bozsik József.

Gólszerzők: Zimonyi (44. és az 55. p.), Papp L. (7. p.), Szalay (49. p. – 11-esből), Kun B. (64. p.), Abért (74. p.).

Sárga lap: Koósz (48. p.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában