STRANDRÖPLABDA

2021.06.16. 09:01

Kalmár Lili kétszer állhatott a dobogó tetejére

Zamárdi volt a házigazdája a 11 felvonásból álló IV. Bazsado strandröplabda-bajnokság második fordulójának. Az öt versenyszámban – U16 összevont leány és vegyes páros, fiú páros, felnőtt női és férfi páros, továbbá négy a négy ellen – több mind félszázan léptek homokba.

Fenyő Gábor

Egész népes csapat kerekedett útnak Kaposvárról a Balaton partjára, de jöttek Budapestről, s helyi, zamárdi indulók is voltak.

Kalmár Lili két aranyat is begyűjtött, miután az U16-ban a leány és vegyes párosok számára kiírt versenyt megnyerte, valamint a felnőtt női párosban is a legjobbnak bizonyult. Érdekesség, hogy a IV. Bazsado strandröplabda-bajnokság megálmodójának és kivitelezőjének két medál is jutott, miután a felnőtt női páros eredményhirdetésekor a dobogó harmadik fokára léphetett fel Kuckó Nadinnal együtt, a nálunk még újdonságnak számító – amúgy remek hangulatot teremtő – négy a négy elleni játékban pedig tagjai voltak a győztes csapatnak.

A zamárdi fordulón részt vevőknek jégkása, ásványvíz, palacsinta és fagylalt (is) járt.

U16 – összevont leány és vegyes páros (tíz csapat): 1. Kalmár Lili, Stangl Dániel (Kaposvár), 2. Röhrig Laura, Várföldi Dorina (Kaposvár), 3 Inkei Fanni, Szita Luca (Kaposvár).

U16 – fiú, páros (négy csapat): 1. Fajtai Kristóf, Lebó Péter (Kaposvár), 2. Csordás Bertalan, Szalaki Dominik (Kaposvár), 3. Stangl Dániel, Szakály Barnabás (Kaposvár).

Nők – páros (négy csapat): 1. Rőhrig Laura, Kalmár Lili (Kaposvár), 2. Ferencz Emese, Vida Eszter (Kaposvár), 3. Kuckó Nadin, Pintér Zsanett (Kaposvár).

Férfiak – páros (három csapat): 1. Hirschmann András, Szederkényi Márton (Zamárdi), 2. Rózsa Dániel, Szederkényi Bence (Zamárdi), 3. Deáki Zsolt, Ádám Barnabás (Budapest).

Négy a négy ellen (négy csapat): 1. Kuckó Nadin (Kaposvár), Pintér Zsanett (Kaposvár), Deáki Zsolt (Budapest), Ádám Barnabás (Budapest), 2. Ferencz Emese, Vida Eszter, Fajtai Kristóf, Lebó Péter (Kaposvár), 3. Inkei Fanni, Szita Luca, Borovszky Dorottya, Stang Dániel (Kaposvár).

Az előttünk álló hétvégén pihenhetnek a strandröplabda megszállottjai; a sorozat június 26-án, szombaton folytatódik majd Balatonlellén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában