ASZTALITENISZ

2021.07.13. 10:15

Az Autófilter nyert a csapatbajnokságon

Kun Z.

A Kaposvári Városi Asztalitenisz-csapatbajnokság 2020/2021-es – két fordulóra tervezett – programjából csak az őszi fordulókat (az is áthúzódott tavaszra) sikerült lejátszani – tájékoztatta lapunkat a szervezők képviseletében Csúz Imre. – A kilenc induló csapatból sajnos a befejező mérkőzésekre három együttes (KVGY, Stiga Biga, KAC-U) már nem tudott kiállni, így az addig elért eredményeik figyelmen kívül lettek hagyva. Az Autófilter alakulata minden meccsét megnyerte, a Taszár-Coop egy vereséget szenvedett. Az utána következő három csapatnak a „körbeverés” miatt egyenlő lett a pontszáma. A csapatmeccsek egy páros és kilenc egyéni mérkőzésből állnak. Egyenlő pontszám esetén ezek a részeredmények döntik el a sorrendet. A Tallián tizenegy, a SoftVer tíz, az Old Boys pedig kilenc meccset nyert.

A sorrendről döntött: (Tallián–SoftVer = 4/6; Tallián–Old Boys = 7/3; SoftVer–Old Boys = 4/6. A Kaposvári Városi Asztalitenisz-csapatbajnokság 2020/2021-es végeredménye: 1. Autófilter, 2. Taszár-Coop, 3. Tallián, 4. SoftVer, 5. Old Boys, 6. Szt. Pál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában