MOUNTAIN BIKE

2021.07.27. 09:00

Megnyerte kategóriáját Varga Anita

Hatodik alkalommal rendezték meg a Balaton-felvidék egyetlen mountain bike versenyét, a Balaton MTB Maratont, amely a Top Maraton sorozat második állomása volt.

Molnár G.

A balatonfüredi megméretésen ezúttal a változatosság kedvéért nemcsak a Balatonban, hanem a partot övező hegyek forróságában és porában is lehetett fürödni. A szervezők két távon, 30 és 50 kilométeren, várták a résztvevők jelentkezését.

Az időközben megérkezett melegfront miatt a 36 fokos hőség már a rajtnál a versenyzők „hűséges” társa volt, s végigkísérte őket a teljes megméretésen. A K3SE színeit Varga Anita és Antal Tamás képviselte a Balaton MTB Maratonon. Varga Anita kategóriájában az első helyen érkezett a célba, tíz perccel korábban, mint az egyébként országúti versenyeken is rivális második helyezett sporttársa. Eredménye a 32-es női mezőny nyolcadik helyére volt elegendő. Antal Tamás kategóriájának középmezőnyében a 18. helyen zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában