Labdarúgás

2022.01.14. 09:33

Lellei együttes nyerte a Bogláron rendezett közösségépítő tornát

Hat csapat mérte össze tudását és felkészültségét a Balatonbogláron rendezett I. Urányi János városi, kispályás teremlabdarúgó-bajnokságban.

Molnár Gábor

Fotó: Nemeth_Levente

Városi, kispályás teremlabdarúgó-bajnokságot rendeztek Balatonbogláron, az Urányi János Sport és Szabadidő Központban. A megméretésen hat együttes – BBSC I., BBSC II., Balatotál Lelle, Somogybabod SE, Balatonberényi KSE, Nágocs SE – ötfordulós rendszerben küzdött a minél jobb helyezésekért. 

– Köszönetet szeretnék mondani mindazoknak, akik az elmúlt hetekben azon fáradoztak, hogy ezt a tornát a lehetőségekhez mérten minél magasabb színvonalon rendezhessük meg, amihez elengedhetetlen volt a „BB” Sport Club Labdarúgó Szakosztály Szervezőbizottságának kiemelkedő munkája – fogalmazott Gál Gergő, a BB Sport Club Balatonboglár technikai vezetője, a szervezőbizottság elnöke. – Ezért azt gondolom, hogy mindenki nevében köszönet jár Szilágyi Csabának, a Balatonboglári Sport Club felnőttlabdarúgó-csapata vezetőedzőjének, Nagy Dánielnek, az együttes jelenlegi kapitányának, valamint a sajnos tőlünk most távol lévő Szekér Szabolcsnak a kiemelkedő munkáért. 

A balatonboglári labdarúgás újjáélesztése után a BBSC labdarúgó szakosztállyal nemrégiben új célokat fogalmaztak meg. – Egyik legfőbb tervünk a közösségépítés – tette hozzá a technikai vezető. – Bízom benne, hogy az ehhez hasonló bajnokságok, tornák és egyéb sportesemények szervezésével a jövőben, új szintre tudjuk emelni ezt Balatonbogláron és Somogyban is. A torna remekül szolgálta a megyei labdarúgócsapatok felkészülését a tavaszi szezonra. Remélem, még az idén hasonló körülmények között találkozhatunk, itt Balatonbogláron. Én arra biztatnám a csapatokat, hogy a jövőben lehetőségeikhez mérten csatlakozzanak ezen kezdeményezésünkhöz és hozzunk létre együtt egy sportbaráti közösséget. 

Az I. Urányi János városi, kispályás teremlabdarúgó-bajnokság végeredménye: 

1. Balatotál Lelle, 

2. Balatonberényi KSE, 

3. Somogybabod SE, 

4. BBSC II., 

5. Nágocs SE, 

6. BBSC I. 

 

Fotók: Németh Levente

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában