röplabda

2022.01.22. 19:49

Megint összecsapnak a Barcikával

Tíz nap alatt háromszor is összecsap egymással a Vegyész RC Kazincbarcika és a Fino-Kaposvár társulata.

Fenyő Gábor

Bár január 13-án Kazincbarcikán a Fino nyert sima 3–0-ra, egy héttel később a kaposvári visszavágó után mégis a borsodiak ünnepelhettek. Pedig csak egyetlen pont kellet volna ahhoz, hogy a Fino jusson a döntőbe... A harmadik szettben hiába vezettünk már megnyugtatónak tűnő öt pontos előnyel, a végén pedig egymás után négy játszmalabdánk volt, ám nem sikerült értékesíteni. Ellenben a Vegyész belekapaszkodott abba a bizonyos utolsó szalmaszálba, s olyannyira belelendültek, hogy innentől kezdve már végig ők diktálták a tempót.

Nagy kérdés, hogy az Indiába utazott argentin mestert helyettesítő Demeter és György és fia, András mennyire tudott lelket önteni a kaposvári játékosokba. Három napjuk volt csak összekapni magukat, ám ez nem egy egyszerű, hétköznapi vereség volt, hanem annál sokkal több. Végül is a kupadöntőt buktuk el, méghozzá hazai pályán, a Kaposvár Arénában. Az mindenesetre biztos, hogy a vasárnap 17 órakor kezdődő barcikai bajnokin nem szabad annyit hibázni és nyitást rontani, mint tettük azt csütörtökön este a hazai kupavisszavágón.

A Fino-Kaposvár alakulatára egy hét múlva újabb rangadó vár az Extraligában, s azt is idegenben vívják majd meg: január 30-án, vasárnap 18 órakor a bajnoki címvédő és Magyar Kupa-győztes Pénzügyőr SE vendégei lesznek a fővárosban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában