NB II Labdarúgás, Galéria

2022.11.27. 20:06

A harminckilencedik percben lőtte gólját a Mosonmagyaróvár

Sorozatban harmadik mérkőzését nyerte meg, s negyedik találkozóján maradt veretlen a Credobus Mosonmagyaróvár, amely a labdarúgó NB II 18. fordulójában egygólos győzelmet aratott a BFC Siófok otthonában. A Lajta-partiak történetük során először nyertek a Balaton déli partján.

Fotó: Németh András

LABDARÚGÓ NB II
18. FORDULÓ
BFC SIÓFOK–CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 0–1 (0–1)
Siófok, Városi Stadion, 100 néző. Vezette: Zierkelbach Péter (Georgiou Theodoros, Becséri Gergely)
SIÓFOK: Hutvágner – Polényi, Varjas Z., Debreceni Á., Varga B. (Pataki, 83.) – Szakály A. (Nyári, a szünetben), Krausz – Balogh B., Eördögh (Keresztes N., a szünetben), Kerezsi (Girsik, 75.) – Horváth P. (Farkas B., 75.). Vezetőedző: Domján Attila
MOSONMAGYARÓVÁR: Heinrich – Simita, Debreceni A., Deák I., Horváth K. – Gáncs, Czingráber (Papp Sz., 85.) – Jasarevic (Illés, 85.), Sajbán Miklós (Tóth L., 73.), Szalka – Nagy Z. (Monori, 64.). Vezetőedző: Horváth Csaba
Gólszerző: Szalka (39.)
MESTERMÉRLEG
Domján Attila: – Lassú, körülményes és kiszámítható volt a támadójátékunk. Hiába játszottunk mezőnyfölényben, játékunk meddő volt, s egyetlen nagyobb gólszerzési lehetőséget sem sikerült kialakítanunk, így teljesen megérdemelt a vendégek sikere.
Horváth Csaba: – Az első félidőben játékban is felül tudtuk múlni a Siófokot, több helyzetet is kidolgoztunk, megérdemelten szereztünk vezetést. A második játékrész elején kontrákból és pontrúgásokból egyaránt volt esélyünk lezárni a meccset, ezzel sajnos nem sikerült élnünk, így a végén már csak a küzdelemről szólt a mérkőzés.

 

ÖSSZEFOGLALÓ

A Budafoki MTE otthonában elszenvedett háromgólos vereséget követően Polényi Gábor, a siófokiak csapatkapitánya úgy fogalmazott, számukra jól jön a szünet, mert rendezni kell a sorokat, s kiküszöbölni azokat a hibákat, melyek az utóbbi mérkőzéseken visszaköszöntek. A tópartiak legutóbbi két fellépésükön csak egy pontot szereztek, s a kéthetes válogatott szünet után nem titkoltan arra készültek, hogy újult erővel a mosonmagyaróváriak ellen térnek vissza a győzelem útjára.
Amilyen jól jött az egyik, olyan rosszul a másik csapatnak a pihenő, hiszen a Lajta-partiak az előző három fellépésükön hét pontot gyűjtöttek, ráadásul az ETO FC Győr és a Szombathelyi Haladás elleni találkozót kapott gól nélkül nyerték meg. Érdekesség, hogy a kék-fehérek látogatóként lényegesen eredményesebb futballra képesek, mint pályaválasztóként: Horváth Csaba tanítványai az idegenbeli tabella ötödik helyéről várták a siófoki vendégszereplést, ezzel együtt a legjobban szereplő újoncnak mondhatták magukat.

forrás:NSO

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában