Kézilabda

2023.04.14. 13:14

Grega Krecic mellett még öten távoznak Csurgóról

Grega Krecic után újabb távozó játékosokat jelentett be a Csurgói KK.

Két szezon után távozik és Komlón folytatja pályafutását Matko Rotim. A horvát beálló a Budakalásztól érkezett Csurgóra. Tavaly az Európa Ligában is pályára lépett a somogyiakkal, összesen pedig 51 mérkőzésen 119 gólt ért el eddig a csurgói színekben.

Szintén két idény után távozik a korábban a magyar válogatottban is pályára lépő Tóth Ádám. Az annak idején Dabasról igazolt jobbszélső eddig 49 alkalommal lépett pályára a klubbal, ezeken a találkozókon pedig 91 alkalommal volt eredményes.

Szeitl László csapatkapitány, Szeitl Erik súlyos sérülésekor érkezett Csurgóra a tavalyi szezon közepén. Azóta összesen 31 bajnoki és Magyar Kupa találkozón lépett pályára az együttessel.

Rok Skol egy évad után távozik. A szlovén irányító Ausztriából érkezett, 20 bajnoki mérkőzés mellett két Magyar Kupa találkozón lépett pályára a csapattal.

Az idei szezonban kettős játékengedéllyel Ajkán is szereplő Konyicsák Tamás is távozik. Szintén két idényt töltött Csurgón harmadik számú kapusként, de több mérkőzésen is fontos védésekkel segítette a felnőtt együttest az élvonalban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában