RÖPLABDA EXTRALIGA

2024.02.03. 18:21

A MAFC-BME csapatát is le kell győzni

Vasárnap este újabb extraligás mérkőzésen szólítják pályára a Szlobodan Prakljacsics, Demeter András György edződuó vezényelte Fino alakulatát a Kaposvár Arénában. A találkozót az eredei tervek szerint 17 órakor játszották volna, mivel azonban az M4Sport+ a műsorára tűzte, így 18.30-kor kezdenek a csapatok.

Fenyő Gábor

A Bp. MAFC-BME jelenleg a hetedik helyen található a bajnoki tabellán. Két meghatározó külföldi légiósuk van az egyaránt 25 éves Reyes Rodríguez Luis Enrique és Altunaga Saroza Raico Antonio személyében. Ők ketten szerzik csapatuk pontjainak több mint a felét. A fővárosi együttes mestere az a Pápai Péter, aki Kaposváron született, egy ideig a Fino játékosa (is) volt, s bemutatkozhatott a válogatottban is.

Jelen pillanatban a Fino Kaposvár áll az élen négy pont előnnyel nagy riválisa és kihívója, a MÁV Előre SC-Foxconn előtt, azonban a nemzetközi kupakötelezettsége miatt a székesfehérváriak két bajnokival kevesebbet játszottak. Vagyis minden egyes pontra nagy szükség van, így a cél most is egyértelműen csak a minél biztosabb győzelem lehet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában