Somogy vármegyei I. osztályú bajnokság: öt meccs lesz szombaton

2024.03.01. 08:00

A marcali Bradics Tamás egy híján húsz gólt lőtt

A 18. forduló mérkőzéseivel folytatódik a Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság. Szombaton már öt találkozót lejátszanak, így három összecsapás marad vasárnapra.

Fenyő Gábor

Fotóillusztráció

Fotó: Németh András

A hétvégén esedékes bajnoki körben vasárnap az egymással külön versenyt futó Nagyatád és Balatonlelle idegenben lép fel, míg a többi élmezőnyhöz tartozó csapat a saját pályáján játszik szombaton délután.

A 18. forduló párosítása

Szombat – 14.30 óra:
Csurgó–Toponár
A tavaszi nyitányon a Toponár hazai környezetben magabiztosan verte az Öreglakot, míg a Csurgó egyetlen góllal maradt alul a Balatonlelle otthonában. Most a csurgóiak játszanak hazai pályán, de a toponáriakkal mindig és mindenhol számolni kell.


Szombat – 14.30 óra:
Marcali–Barcs
Mind a két társaság roppant magabiztosan nyitotta az évet: a Marcali Tabon vágott hatot, az újonc Barcs pedig hazai pályán a Kaposfürednek hármat. Papíron mindenképpen a házigazda Marcali tűnik esélyesebbnek.


Szombat – 14.30 óra:
Kadarkút–Tab
A Kadarkút legutóbb a somogysárdi szomszédvári rangadóról hozta el mindhárom bajnoki pontot, vagyis sikeresen debütált vezetőedzőként Pintér Gergő. Egyértelműen most is a Kadarkút a nagy favorit.


Szombat – 14.30 óra:
Nagybajom–Juta
Mindkét egylet győzelemmel mutatkozott be; a Nagybajom a sereghajtó Segesdet, a Juta pedig hazai pályán a Keresztúrt verte egyaránt 2–0-ra. A hazai pálya a Bajom mellett szól.


Szombat – 14.30 óra:
Balatoni Vasas–Segesd
Mind a két társulat rosszul rajtolt. A Balatoni Vasas játszhat otthon, de legutóbb hazai pályán egy ötöst kapott a bajnoki címre pályázó Nagyatádtól. Igaz, a segesdiek teljesen más kategóriába tartoznak: az ő céljuk, hogy továbbra is bent maradjanak az első vonalban.


Vasárnap – 14.30 óra:
Kaposfüred–Balatonlelle
A papírforma egyértelműen balatonlellei sikert ígér.


Vasárnap – 14.30 óra:
Balatonkeresztúr–Somogysárd
Nagyon össze kell(ene) magát kapnia a somogysárdi együttesnek, ha Balatonkeresztúrról pontosan – vagy pontokkal – szeretne hazatérni.


Vasárnap – 14.30 óra:
Öreglak–Nagyatád
A jelek szerint remek formában van a nagyatádi együttes. Így nem is az a kérdés, hogy ki nyer, hanem sokkal inkább az, hogy milyen különbséggel.

MESTERLÖVÉSZEK
A góllövőlista élcsoportja: 1. Bradics Tamás (Marcali) 19 gól; 2. Bene Zsombor (Balatoni Vasas) 15 gól; 3. Orsós Viktor Márk (Kaposfüred) 14 gól; 4. Németh János Attila (Balatonlelle) 13 gól; 5–8. (holtversenyben) Kelemen Kevin (Balatonlelle), Simon Róbert (Kadarkút), Laczkó Dávid József (Toponár) és Boros Tamás (Csurgó) 12 gól; 9–12. (holtversenyben) Vukan Nikolics (Nagyatád), Decsi Richárd (Toponár), Palkovics Tamás (Somogysárd) és Kálazi Tamás Bálint (Balatoni Vasas) 11 gól; 13–17. (holtversenyben) Dekanics Márk (Nagyatád), Márton András (Nagybajom), Ivusza Gábor (Toponár), Pető Tamás (Toponár) és Tompa István (Barcs) 10 gól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában