RÖPLABDA utánpótlás, leányok

2018.03.21. 11:51

Borult a papírforma: a sárgák elverték a kékeket a döntőben

Óriási meglepetésre a Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely esélytelenebbnek tartott „sárga” csapata – meglepően simán – legyőzte a veszprémi röplabdatorna döntőjében a „kék” együttest.

Fenyő Gábor

Kaposvári sikerrel zárult a Veszprémben rendezett, hét együttest felvonultató mini leány országos kvalifikációs torna. A döntőt a Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely „sárga” és „kék” csapata vívta egymással, s a sárgák diadalmaskodtak. Pintér Zsanett és Szombathelyi Kitti tanítványai mind az öt fellépésüket sikerrel vették úgy, hogy egyetlen szett sem jutott az ellenfeleiknek.

A RÖAK „sárga” eredményei

A csoportmérkőzéseken: RÖAK „sárga”–Kecskeméti Sportiskola 3–0; RÖAK „sárga”–Székesfehérvár 3–0; RÖAK „sárga”–Veszprémi RK-Botev 3–0. A keresztmérkőzésen: RÖAK „sárga”–Tatabányai RSE 2–0. A döntőben: RÖAK „sárga”–RÖAK „kék” 2–0 (20, 13).

A tornagyőztes Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely mini leány „sárga” csapata: Horváth Gréta, Őszi Nóra, Őszi Janka, Embersics Alíz, Kuckó Nadin, Vörös Vivien, Tóth Virág, Hüber Eliza, Kelemen Leila, Váldi Szonja, az edzőik Pintér Zsanett és Szombathelyi Kitti.

A RÖAK „kék” eredményei

A csoportmérkőzéseken: RÖAK „kék”–Tatabányai RSE 2–1; RÖAK „kék”–Veszprémi RK-Dózsa 3–0. A keresztmérkőzésen: RÖAK „kék”–Kecskeméti Sportiskola 2–1. A döntőben: RÖAK „sárga”–RÖAK „kék” 2–0 (20, 13).

Az ezüstérmes Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely mini leány „kék” csapata: Fodor Zoé, Imreh Dorka, Péterfai Jázmin, Varga Kitti, László Tamara, Honfi Katalin, Rajnai Zsófia, Tóth Sára, Takács Annamária, Berdár Hanna, az edzőik Ékes Erika és Horváth Alexandra.

Végszóként csak annyit: nem akármilyen bravúr lenne, ha a májusi országos döntőben a RÖAK mindkét együttesét pályára szólítanák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában