kézilabda

2018.01.21. 16:52

Kikapott horvát ellenfelétől a Csurgó

Második mérkőzését játszotta a felkészülés jegyében a Csurgói KK együttese. Az ellenfél ezúttal is az RK NEXE csapata volt.

Huszár Hajnalka

A horvát együttes hazai pályán maradt alul a Csurgóval szemben négy nappal ezelőtt és természetesen szeretett volna visszavágni. Ennek megfelelően – bár Cehte találatával a Csurgó szerezte az első gólt – a vendégek erre három találattal feleltek. Innen nem is engedték ki a kezükből a vezetést és a találkozót ugyanannyi góllal nyerték meg, mint a magyar együttes idegenben. A vendégek kiválóan védekeztek, támadásaikban is kevés hiba csúszott be, míg a somogyi alakulat rengeteg technikai hibát vétett, és ráadásul három büntetőt is kihagyott.

Bencze József vezetőedző ezen a találkozón sem számíthatott Bartucz, Gazdag, Mikita, valamint Hanusz játékára, akik továbbra is sérültek és lábadoznak. Egyedül Varju épült fel erre a találkozóra, aki egy góllal járult hozzá csapata találataihoz. Vendég játékosként – jelenlegi együttese, a Kecskemét engedélyével – Horváth Andor balszélsőt tesztelte a szakmai stáb. Ennek értelmében ő is aktív részese volt a találkozónak és egy találatot jegyzett. 

Még egy hír a Csurgó házatájáról: Markó Vasic csapattársai jelenlétében állampolgári esküt tett a héten. A csurgói csapat legközelebb a Maribor otthonában szerepel, majd február harmadikán már élesben kell helytállniuk Benczei József fiainak, hiszen indul a bajnokság.

Csurgói KK–RK NEXE 23–28 (12–16)

Csurgó, Sótonyi László Sportcsarnok.

Csurgói KK: Balogh T., Balogh Á. (kapusok) – Radjenovic 5 (3), Vasvári 1, Géczi, Josic, Jerebie, Cehte 5, Horváth 1, Manojlovity, Hadziomerovic 3, Ferreira, Varjú 1, Szeitl, Vasic 4, Oslak 3. Vezetőedző: Bencze József

Az ellenfél legeredményesebb játékosai: Jelinic 8, Buvinic 4 (2), Sipic 4 gól.

Kiállítások: 6 ill. 6 perc.

Büntetők: 6/3 ill. 6/5.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában