értékelés

2019.10.13. 21:33

Elégedett marcali régi-új polgármestere

Sütő Lászlót, Marcali újraválasztott polgármesterét és Huszti Gábor polgármester-jelöltet kértük meg, hogy értékelje az eredményeket.

Sonline

– Szoros versenyben, de megvan a győzelem, ráadásul a képviselő-testületben is megszereztük a többséget. Jelenleg úgy tűnik, hogy a nyolc körzetből ötöt nyertünk meg és egy kompenzációs listás hely van, valamint a polgármesteri – összegezte Sütő László.

– Elégedett vagyok, mert valamivel többet kaptam mint öt éve és nagyon magas volt a részvétel ez nem megszokott. Hoztuk azt, amit szerettünk volna, nagyon magas volt a részvétel. Stabilan működtethető város lesz, de az a fontos, hogy együttműködés legyen a városban és mindenkinek köszönöm a szavazatot sok fideszes szavazatot is kaptam – folytatta Sütő László.

Huszti Gábor kérdésünkre azt mondta: – Sajnos a Jobbik átszavazott Sütő Lászlónak, indult egy harmadik jelölt, aki tőlünk vitte el a szavazatokat. Ezzel sajnos nem tudtunk mit kezdeni. Nem erre számítottunk. 2,5 százalékkal nyert Sütő László. Sajnálom, hogy ez az eredmény született – összegzett Huszti Gábor.

Ezek is érdekelhetik