Hírek

2006.03.24. 11:23

Csecsemőkkel kereskedett, kivégezték

Végrehajtották a halálos ítéletet pénteken egy kínai asszonyon, aki közreműködött 31 csecsemő elrablásában és eladásában. A hét elején hasonló okból szintén halálra ítéltek két férfit is Kínában.

BAMA

A 49 éves asszonyt európai idő szerint ma délelőtt golyóval végezték ki, miután a lakóhelye szerinti tartományi legfelsőbb bíróság visszautasította kegyelmi kérévényét. A Reuters hírügynökség beszámolója szerint Lin Judi egy öttagú banda tagjaként résztvett 31 fiú csecsemő elrablásában és eladásában. Az egyik csecsemő a gondatlan bánásmód miatt ráadásul életét is veszítette, miközben alkudozott rá a bűnöző csoport. Kínában az utóbbi időben egyre szigorúbb ítéleteket hoznak a gyorsan terjedő gyerek-kereskedelem résztvevői ellen. Az ENSZ gyerekszervezete, az UNICEF adatai szerint 2003-ban 250 ezer kínai asszony és gyermeke esett áldozatául a mind gátlástalanabb bűnözőknek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!