Hírek

2010.01.25. 11:24

Elképesztő! Álmozdonyvezető vezette a MÁV vonatait

Álmozdonyvezetőt fogtak szombatra virradóra a MÁV belső ellenőrei – értesült a Blikk.

Blikk

A lap információi szerint a férfi rendelkezett szépen vasalt mozdonyvezető egyenruhával és a hozzá tartozó táskával, valamint sapkával, csak éppen jogosítványa nem volt, de ennek ellenére több ízben utasokat szállított.
A 25 év körüli fiatalember névről ismerte minden kollégáját, csak éppen róla nem tudta senki, hogy kicsoda.

A lap úgy tudja, hogy a vasútbarát csaló hónapok óta vezette a MÁV vonatait, kedvenc szakasza pedig a Székesfehérvár–Budapest útvonal volt. Talán azért ez, mert itt újabb típusú mozdonyok közlekednek.

A belső ellenőrzés embereinek nem sikerült igazoltatniuk a férfit, így értesítették a rendőrséget. A BRFK VIII. kerületi rendőrkapitányság járőrei őrizetbe vették a férfit.

A MÁV Trakció szóvivője, Horváth Gergely megerősítette a Blikk információit az álmozdonyvezetővel kapcsolatban. – Sajnálatos, de valóban megtörtént az eset, felvettük a kapcsolatot az illetékes rendőrkapitánysággal, hogy segítsük a munkájukat, ugyanakkor egy belső vizsgálatot is indítottunk, hogy végére járjunk a férfi ténykedésének minden mozzanatának.

Horváth Gergely, mivel a vizsgálat folyamatban van, még nem tudja megmondani, hogy szállított-e, és ha igen, akkor mikor, és hány utast a csaló.

Ezek is érdekelhetik