Ingatlanajánló

2023.12.24. 10:46

Álmodjon magának egy otthont!

Nem akar bajlódni az alapokkal, de szereti, ha minden az Ön tervei szerint alakul? Akkor itt egy fehér vászon, fessen rá azt, ami boldoggá teszi! Marcaliban egy kész ház várja, hogy új tulajdonosa megálmodja a belső tereket, kialakítsa a szobákat. Ami van: kert, kút, hang- és hőszigetelt ablakok, kandalló. Önnek csak a színeket kell hoznia!  

Sonline.hu

“Álmodja meg otthonát, alakítsa házát saját ízlése szerint Marcaliban!

Egy 80%-os készültségű, földszintes családi ház várja azokat, akik nem csupán ingatlant, hanem egy személyre szabott álomotthont szeretnének létrehozni.

Az építkezés 2021-ben kezdődött, és azóta számos átalakításon ment keresztül, hogy Önnek tökéletes otthont teremtsünk. A tető felújítása elkészült, a nyitott terasz beépítésre került. A gáz cirkó fűtési rendszer szintén befejezésre került, az új kazán a fürdőszobában kapott helyet. A vizesblokkok vízálló gipszkartonnal lettek burkolva. A nappali központi helyén szép, esztétikus kandalló kapott helyet. A nyílászárók cseréje megtörtént, új, prémium minőségű hang és hőszigetelt ablakok kerültek beépítésre. A szobák aljzatára 5 cm-es lépésálló szigetelés került. A mennyezet gipszkarton burkolata felett 10 cm gyapotszigetelés lett elhelyezve. A villany és vízhálózat teljes korszerűsítése megtörtént.

Az ingatlanban minden közmű megtalálható. Az 1350 nm-es telken kút is rendelkezésre áll. ”[...]

További ingatlanokért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!